La Praktika - OUTDOORS. Den fysiske kroppen trenger å huske den naturlige arkitekturen og bruke naturen til å forandre alle kroppens begrensninger. Workshopen arrangeres den 4. mai fra kl 1100-1500.

Fjelldansen, regional kompetansesenter for dans inviterer til workshop. Lali Ayguadé er en danser og koreograf som gir masterklasser verden rundt. Hun har danset og koreografert i Akram Khan Company (England), og bl.a. jobbet med La Veronal. Workshop 1.- 5. oktober.

Kurs med pedagog Kjersti Kramm Engebrigtsen som passer for alle som er glad i å bevege seg. Kurset holdes i Frysja salen i Sagene Samfunnshus i Oslo onsdager fra 16. januar og varer frem til jun.

Long’n Lean (R) stretching-yoga med Birgitta Strobel begynner igjen i januar 2019 på Volvat medisinske senter på Majorstuen, torsdager klokken 1730-1845 fra 17. januar.

Skuespiller- og danseralliansen ønsker å være en ressurs i scenekunstfeltet og tar gjerne imot forslag til samarbeid om workshops, masterklasser og kurs for skuespillere og dansere, på e-post: post@skuda.no